У Генеральному штабі Збройних Сил України повідомили про збиття п’ятьох літаків і гвинтокрила російської армії.

Як відомо, зранку 24 лютого, о 5.00, Російська Федерація нанесла удари по Україні, зокрема по аеродромах в Борисполі, Озерному, Кульбакіному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по військових об’єктах ЗСУ.

Разом із тим українські збройні сили збили кілька російських літаків над Донбасом, а також російський гелікоптер.

«Повідомлення Генерального штабу Збройних Сил України. За інформацією командування Об’єднаних Сил, сьогодні, 24 лютого, у районі проведення ОС збито 5 літаків та вертоліт агресорів. Разом переможемо! Слава Україні!», - повідомляють у Генштабі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Водночас у Києві, Харкові та Львові працюють протиповітряні сирени, людей закликають ховатися в бомбосховищах.

Нагадаємо, раніше у Міноборони Великої Британії пригрозили Путіну "розправою". Перед різкими словами міністр оборони зазначив, що Великобританія має тисячу осіб у резерві для реагування на кризу, яку може спровокувати Росія, і пригрозив Путіну так званою "розправою" у разі чергової агресії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Путін оголосив війну Україні. Володимир Путін також закликав усіх військовослужбовців ЗСУ скласти зброю.

Також "Знай.ua" писав, що російський парашутист ледь не вбився, зачепившись за ліхтар і гримнувшись об бетонну стіну.