У Службі безпеки України також зробили заяву, звернувшись до народу. Вони як і всі інші закликали громадян зберігати спокій, і не піддаватися паніці.

Нова заява була опублікована на Офіційних акаунтах СБУ в соціальних мережах, як повідомляє прес-служба.

З ранку четверга, 24 лютого російські війська здійснюють удари по мирних українських містах за різними напрямками, в тому числі з боку тимчасово окупованих Донбасу і Криму, а також північно-східного регіону.

У країні ввели воєнний стан, і це вкрай необхідний крок для того, щоб зберегти державу, а також перемогти у війні, яку оголосив Володимир Путін.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Незважаючи на все, потрібно зберігати спокій, чітко слідувати всім інструкціям військових, а також місцевої влади в ваших містах.

Ні в якому разі не можна піддаватися паніці, а також читати фейкові новини, адже це може зламати.

Військові, фото: скріншот з відео
Військові, фото: скріншот з відео

Ситуація, в якій зараз знаходиться наша Батьківщина, вимагає від усіх нас єднання, спокою, а також рішучості.

"Всі органи державної влади, весь силовий блок, співробітники СБУ, спецназівці Центру спеціальних операцій "а" разом зі Збройними силами України та колегами з Державної прикордонної служби працюють на максимум для найбільш ефективного захисту нашої країни і вашої безпеки " - йдеться в повідомленні від СБУ.

Військові, фото: Facebook
Військові, фото: Facebook

Нагадаємо, що військовозобов'язаним заборонять виїзд з України на тлі санкцій ЄС проти РФ

Раніше повідомлялося, що у Міноборони Великобританії пригрозили Путіну "розправою" і пригадали історію "падіння" Криму

Також, Зеленський задумався над візовим режимом з РФ і посунув Україну ще ближче до ЄС.