Вісім порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 5 листопада.
Про це повідомляє пресштаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook. Путінські окупанти продовжують ігнорувати домовленості, обстрілюючи позиції воїнів ЗСУ. Відомо, що шість з восьми порушень були зроблені із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Український військовослужбовець, фото: Facebook
Український військовослужбовець, фото: Facebook

Вони влаштували обстріли позицій біля населених пунктів Катеринівка, Причепилівка, Болотене, Луганське, Лебединське, Талаківка і Золоте-4, використовуючи міномети калібру 82 мм і 120 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

"В результаті ворожих дій один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Воїн знаходиться в лікувальному закладі. Стан його здоров'я - задовільний. Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, і змусили противника припинити обстріли", - йдеться в повідомленні. ООС

Українські військовослужбовці, фото: Facebook
Українські військовослужбовці, фото: Facebook

На сьогоднішній день російсько-окупаційні війська ще жодного разу не порушили режим повного і всеосяжного припинення вогню. Однак українські воїни завжди готові, щоб втихомирити противника і продовжувати контролювати ситуацію на Донбасі.

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, Львів оплакує героя АТО, життя якого забрала пневмонія: "Пережив Іловайськ, пройшов полон - як же так, Юра?!"

Як повідомляв "Знай.ua", сім'я переселенців втекла від обстрілів і залишилася з порожніми руками, врятувала мрія - "У моїй валізі був..."

Знай.ua писав, український захисник упав на Донбасі під ворожим вогнем - як минула доба в ООС