Спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук закликав депутатів не залишати територію столиці, і залишатися на місці.

Про це він заявив на засіданні Ради, на якому парламент підтримав введення воєнного стану в країні.

Спікер закликав депутатів залишитися в Києві, щоб у разі небезпеки вони були готові зібратися в певному місці, і працювати на благо нашої Батьківщини.

Руслан Стефанчук - фото ВРУ
Руслан Стефанчук - фото ВРУ

"Хто поїхав - той зрадник. Слава Україні!"- заявив Стефанчук.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Вранці в країні ввели воєнний стан, але при цьому практично всі народні депутати залишаються в Києві, і готові приймати важливі рішення для держави.

"З самого ранку Верховна Рада продемонструвала єдність. Ми підтримали введення воєнного стану в Україні. Зараз ми на повному зв'язку з парламентами зарубіжних країн. Ми всі працюємо, ми не припинили роботу. Ми зробили перерву в нашому засіданні, і при необхідності прийняття будь-яких необхідних для держави рішень ми зберемося і проведемо засідання " - продовжив Руслан Стефанчук.

Верховна Рада, Руслан Стефанчук - фото ВРУ
Верховна Рада, Руслан Стефанчук - фото ВРУ

Нагадаємо, що Російська Федерація фактично оголосила війну Україні. Війська агресора вторглися на територію країни, після чого почалися обстріли практично в кожній області.

Володимир Путін також зробив заяву, в якій говорить, що не бажає окупувати українські території, а хоче домогтися лише демілітаризації. Світові лідери почали вводити санкції проти держави.

Стефанчук, фото з вільних джерел
Стефанчук, фото з вільних джерел

Нагадаємо, що радник глави МВС Геращенко жорстко відповів мітингувальникам через "насильство" у в'язницях

Раніше повідомлялося, що еардеп Гончаренко спочатку "закрив" повітряний простір над Україною, але помилився: в НАТО звернення не було

Також, у Міноборони Великобританії пригрозили Путіну "розправою" і пригадали історію "падіння" Криму