У прямому ефірі російського пропагандиста Володимира Соловйова стався неймовірний конфуз. На екрани випадково вивели кадри з обстрілу Донбасу нібито українськими бійцями, але в кінці прозвучали слова нашого військового про те, що це бойовики "ЛДНР" відкрили вогонь по своїх же позиціях на окупованій території.

Відео з прямого ефіру розмістив користувач Twitter, журналіст Олег Кудрін. Жителям РФ вирішили показати, як українські бійці нібито обстрілюють окуповану зону Донецької області. У кадрі дійсно можна помітити якісь відблиски, схожі на пострілиї. Ведучі прямого ефіру заявили, що удар припав по населеному пункту.

"Ось так це виглядає очима найманців і вбивць кривавих, які ось зараз там, ззаду камери", - сказав чоловік.

Скріншот з прямого ефіру Соловйова
Скріншот з прямого ефіру Соловйова

Але тут несподівано звучать слова молодого хлопця українською мовою, який повідомляє про те, що це російські бойовики стріляють на окупованій території.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Тут таке відчуття, що сєпари тупо по своїм ху*рять", - чути за кадром.

Крім того, журналісти "ЛДНР" активно публікують кадри з "військових дій" на Донбасі. Відео вийшло сміховинним, його вже встигли висміяти на просторах інтернету. Автори видалили "сліди" своєї ганьби, але в Telegram-каналі "LIBERTY" зберегли запис.

На кадрах можна побачити людину, якій нібито осколками відірвало ногу. Але є пару нюансів, що викликають сумніви.

  1. На першій секунді віддається команда "Давай".
  2. Для такого поранення не характерно відсутність крові на землі навколо.
  3. На нозі у "потерпілого" помічено кріплення для протеза.

Скріншот з Telegram-каналу "LIBERTY"
Скріншот з Telegram-каналу "LIBERTY"

Скріншот з Telegram-каналу "LIBERTY"
Скріншот з Telegram-каналу "LIBERTY"

Нагадаємо, Володимир Путін прийме рішення щодо "ЛДНР" до вечора 21 лютого: "Почув думку"

Як повідомляв Знай.uа, сплять один на одному натовпом і харчуються у місцевих: в яких умовах Путін тримає солдатів на кордоні з Україною

Також портал Знай.uа писав, що Путін побоявся за РФ, якщо Україну приймуть в НАТО: "Росія робила все, щоб мирним шляхом..."