У Генеральному штабі Збройних сил України показали як проходить виконання навчально-бойових завдань з іншими видами, силами і родами військ Збройних Сил та іншими складовими сил оборони держави.

Новий пост був опублікований на сторінці штабу в соціальній мережі Facebook.

Там були опубліковані кадри того, як проводяться навчання, і як наші бійці виконують всі поставлені перед ними завдання. Маючи за плечима чималий практичний досвід введень бойових дій, воїни-десантники щоразу демонструють високий рівень підготовки, професіоналізм, а також креативний підхід до виконання всіх завдань.

"І саме вони-підрозділи Десантно-штурмових військ ЗС України будуть на вістрі, там не найважче, там, де найбільш необхідно Батьківщині! Воїни-десантники продовжують підвищувати практичні навички під час планових заходів бойової підготовки на різних військових полігонах і певних районах України. Завжди перші!"- йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

У коментарях користувачі почали бажати удачі нашим військовим, а також показали, що вони пишаються цим.

Скріншот коментарів, фото: Facebook
Скріншот коментарів, фото: Facebook

Варто відзначити, що в мережі та ЗМІ продовжують поширюватися чутки про те, що Росія готує масштабне вторгнення в Україну. Володимир Зеленський впевнений, що цього не відбудеться, але в той же час зазначив, що українська армія готова дати відсіч у випадку чого.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що окупанти на Донбасі 136 разів обстріляли українські позиції: загинули двоє воїнів ЗСУ

Раніше повідомлялося, що ніч на Донбасі: "ЛНР" конфіскує автомобілі цивільних, Зеленський прийняв важливе рішення

Також, залишили дітей без батька, а пісню-без автора: Україна оплакує свого воїна, який загинув під ворожим обстрілом.