Володимир Путін провів велике засідання Ради Безпеки Росії в понеділок, 21 лютого. На зустрічі вирішувалися важливі питання щодо визнання незалежності "ЛДНР", а також військового конфлікту з Україною.

Як відомо, до президента Росії звернулися ватажки "ЛДНР" Пушилін і пасічник з проханням визнати незалежність на даний момент окупованих територій. Це було головним питанням для обговорення на засіданні Радбезу.

"Мета сьогоднішнього засідання Радбезу - визначити кроки по Донбасу, маючи на увазі звернення "Л/ДНР" з проханням визнати їх суверенітет", - заявив Путін.

Путін зазначив, що визнання народних республік тісно пов'язане з глобальними проблемами забезпечення безпеки в світі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Путін висловився щодо долі України в НАТО. За його словами, якщо приєднання все ж відбудеться, це може бути великою загрозою для Росії.

А ще він повідомив, що влада Києва нібито неодноразово публічно заявляла, що не збирається виконувати Мінські угоди. Крім того, Уряд України "провів каральні операції на Донбасі, а зараз загострення відбувається втретє". Президент РФ зазначив, що ніби як намагається мирно вирішити конфлікт.

"Тим не менш, Росія робила і робить досі зусилля для того, щоб вирішити всі складні моменти мирним шляхом, але ось, ми маємо на сьогоднішній день те, що маємо", - сказав президент РФ.

Нагадаємо, внаслідок обстрілу бойовиків вибухнула АЗС і зупинила роботу Луганська ТЕС: "Чотири прямих попадання"

Як повідомляв Знай.uа, введення в Україні надзвичайного або воєнного стану: Руслан Стефанчук зробив термінову заяву

Також портал Знай.uа писав, що в РНБО чітко показали, звідки ростуть ноги у провокацій на Донбасі: бойовики обстріляли дві школи, лікарню і "прикордонний пункт"