У мережі показали наочний приклад того, як президент Російської Федерації Володимир Путін ставиться до своїх солдатів.

Про це стало відомо завдяки Telegram-каналу Гончаренко, де були опубліковані кадри тих самих солдатів, яким навіть не змогли виділити місце для відпочинку.

На фотографіях видно, що вони сплять один на одному, просто на підлозі.

Комітет солдатських матерів повідомляє, що російські контрактники разом з строковиками 5 днів перебували на сільському вокзалі станції Долбіно в Бєлгородській області. Вони спали на підлозі, не отримали сухпайки, а місцеві жителі весь цей час приносили їм їжу.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Пост про російських солдатів, фото: скріншот
Пост про російських солдатів, фото: скріншот

Також, незадовго до цього повідомлення стало відомо про те, що солдати були відправлені до так званого "пункту призначення", проте де воно знаходиться - ніхто не знає.

Також, ще частина військових залишилися на тому ж вокзалі, і волонтери почали привозити їм їжу.

Варто відзначити, що вже кілька місяців по мережі поширюється інформація про те, що російська влада звозить війська до українського кордону, і через це з'явилося побоювання повномасштабного вторгнення на територію України бойовиками.

Евакуація жителів Донбасу, фото: скріншот з відео
Евакуація жителів Донбасу, фото: скріншот з відео

Крім того, була оголошена евакуація в "ЛНР" і "ДНР", більше 40 тисяч громадян вивезли на територію Росії, і при цьому також не дають їжі і місця для сну. А ось чоловіків у республіках від 18 років призвали на мобілізацію.

Нагадаємо, що бойовики обстріляли Луганськ і 80 разів порушили режим тиші на Донбасі: У ЗСУ надали докази провокацій

Раніше повідомлялося, що в РНБО чітко показали, звідки ростуть ноги у провокацій на Донбасі: бойовики обстріляли дві школи, лікарню і "прикордонний пункт"

Також, у Донецьку включили тривожні Сирени і готуються до евакуації: заправки і банкомати не витримують натиску.