Ірландська і найбільша авіакомпанія в Європі "Ryanair" зробила заяву, що не припинить польоти в Україну.

Про це повідомив глава авіакомпанії Майкл О'Лірі на пресконференції в Лісабоні, передає видання Reuters. Їх керівництво поки не бачить причини призупиняти рейси в Україну, тому вони будуть доставляти пасажирів в аеропорти, поки європейська влада не скаже, що літати небезпечно.

"Це наш борг і обов'язок... підтримувати народ України до тих пір, поки там не буде війни або ракет", - заявив Майкл О'лірі.

Літаки авіакомпанії Ryanair
Літаки авіакомпанії Ryanair

О'Лірі підкреслив, що в нинішній ситуації "важливо не панікувати". Він також підтвердив раніше озвучені плани з базування в Україні до 20 літаків. За словами глави Ryanair, "український ринок має великий потенціал, поки тут не почалося радянське вторгнення"

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Минулого місяця авіакомпанія заявила, що протягом наступних кількох років може розмістити на Україні до 20 літаків, якщо Росія не вторгнеться, і оголосила про плани виконувати цього літа 230 рейсів на тиждень з трьох українських аеропортів. Варто нагадати, що влада України заявила, що тримає свій повітряний простір відкритим.

"Важливо не панікувати. Людям потрібно повернутися додому, і люди хочуть виїхати і летіти за кордон в ЄС ... авіакомпанії повинні надавати цю послугу", - підсумував О'Лірі.

Літак авіакомпанії Ryanair
Літак авіакомпанії Ryanair

Нагадаємо, ситуация стабілізується? У Мінінфраструктури заявили, що небо над Україною залишається відкритим

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Зеленський з главою Євроради знайшли спосіб зупинити Росію: "Паніка - ворог..."

Також портал Знай.uа писав, що через "ситуацію в країні" український літак SkyUp екстрено сів у Кишиневі: офіційна заява авіакомпанії