У головному аеропорту країни почали змінюватися графіки авіарейсів. Частина компаній і зовсім відмовилася літати через напружену ситуацію. Що про це відомо.

Про це йдеться на сторінці в соціальній мережі Facebook. В аеропорту відзначають, що установа і далі працює в штатному режимі, але при цьому буде змінюватися в найближчі кілька днів.

"Ми уважно стежимо за всіма змінами. У той же час повідомляємо, що на сьогодні практично всі рейси проходять за розкладом і без змін в графіках польотів", - йдеться в повідомленні під постом.

Ось, наприклад авіакомпанія KLM скасувала всі свої рейси починаючи з 13 по 17 лютого.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

FLY-DUBAI-змінила графіки з 14.02 по 28.02.2022: прибуття о 17:25 замість 22:35; відправлення о 18:25, замість 23:25. QATAR AIRWAYS XQR 295 і 296 скасували рейси в понеділок, 14 лютого, так як рейс буде виконаний на більш повітряному судні. AIR ASTANA також змінили розклад.

Бориспіль, фото: Facebook
Бориспіль, фото: Facebook

Варто відзначити, що незважаючи на напружену ситуацію в Україні, влада не приймала рішення щодо закриття повітряного простору, і небо залишається відкритим. При цьому, багато компаній відмовилися все ж летіти в країну, як мінімум на найближчий тиждень.

Раніше американські ЗМІ відзначили, що найімовірніше вторгнення Російської Федерації в Україну відбудеться 16 лютого. Уряди багатьох країн попросили утриматися своїх громадян від поїздок сюди.

аеропорт "Бориспіль", скріншот з відео
аеропорт "Бориспіль", скріншот з відео