Для всіх наших читачів з'явилися важливі новини про погоду в Україні на найближчі дні. Народний синоптик Наталка Діденко прогнозує, що в Україні потеплішає ще більше. "Мінуси" зникнуть, навіть в нічні години температура повітря буде перевищувати нуль градусів. Вдень до кінця тижня + 3... + 8 градусів, у південній частині місцями + 9... + 12 градусів.

Про це стало відомо завдяки новій публікації народного синоптика Наталки Деденко в мережі Facebook.

Погода на 16 лютого, скріншот: Facebook
Погода на 16 лютого, скріншот: Facebook

"Ніч в Україні. Морозець майже скрізь-обережно вранці на ожеледиці. На півдні, крім Запоріжжя, навіть і невеликих мінусів немає. Вдень у нас сьогодні буде тепло. А в другій половині тижня очі навіть нічні 'мінуси' розчиняться в більш теплому повітрі.

Кіт Наталки Діденко, фото: Facebook
Кіт Наталки Діденко, фото: Facebook

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

P. S. кіт Апельмон тільки що випер мене з ліжка, домігся великої порції паштету, поснідав, вклався в свою миску і люб'язно дозволив мені піти спати) Домагайтеся свого спокійно і гідно за будь-яких обставин! Будьте як апельсин!", - пише Наталка Діденко.

Публікація Наталки Діденко, скріншот: Facebook
Публікація Наталки Діденко, скріншот: Facebook

Також відомо, що в Укргідрометцентрі прогнозують, що в середу, 16 лютого, після декількох днів сухої і сонячної погоди в Україну повернуться дощі з мокрим снігом. Опади очікуються на заході, південному сході, а також у Полтавській та Харківській областях. Хмарності теж стане більше, місцями буде похмуро, а небо порожниною затягнуте хмарами.

Раніше повідомляли, в Україну весна прийде раніше терміну-синоптики обіцяють, що потеплішає вже наступного тижня.

Як повідомляв Знай.uа, раніше норми: в Україні помітили передчасний настання весни.

Знай.uа писав, зима з весною: коли святкувати Стрітення-2022 і яким прикметам вірити.