Весна цього року завітала до України раніше. Про це повідомили у Чорнобильському Радіаційно-екологічному Біосферному Заповіднику на сторінці у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, в природі вже помітні перші ознаки настання наступного сезону – весни.

«За всіма ознаками почалася перша фаза весни – сніготанення. Сніг втрачається внаслідок підйому температур. Руйнується льодовий покрив. У нормі ці події відбуваються наприкінці лютого, та в цьому році весна завітала до нас раніше», - повідомили автори допису.

Фото: заповідник ЧАЕС
Фото: заповідник ЧАЕС

Фото: заповідник ЧАЕС
Фото: заповідник ЧАЕС

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Фото перших весняних проявів у біосферному заповіднику поруч із ЧАЕС належать Денису Вишневському.

Фото: заповідник ЧАЕС
Фото: заповідник ЧАЕС

Фото: заповідник ЧАЕС
Фото: заповідник ЧАЕС

«Як уже казали, лютий з березнем працюють доба-дві», «Ой Боже, та в нашому зміненому кліматі весна десять разів приходила й відходила, так що не кажи гоп, поки не перестрибнеш», «Не встиг зимою нарадуватись - вже весна пре», - пишуть у коментарях до повідомлення українці.

Раніше повідомляли, бабак Тимко підказав українцям, якою буде прийдешня весна-прогноз пухнастого синоптика.

Як повідомляв Знай.ua, зима з весною позмагаються: коли святкувати Стрітення-2022 і яким прикметам вірити. У цей день було прийнято йти до церкви за святою водою і свічками.

Знай.ua писав, морози чи рання весна? В Укргідрометцентрі розповіли, якою буде погода до кінця лютого. Останнім часом українці на термометрах спостерігають "плюси", однак чи буде також ж помірною до кінця зими.