Досвідчені господині знають, як важливо зберігати в будинку затишок і чистоту. Це безпосередньо впливає на настрій членів родини і на благополуччя. Сервіси з підбору розкішних ремонтів під ключ регулярно інформують про актуальні дизайни і розповідають, як зробити цей затяжний і стресовий процес в задоволення.

Один з таких сервісів по ремонту під ключ alterhaus також повідомив про важливі тонкощі, як в будівельних матеріалах, так і в тому, як зберегти емоційний запал замовника.

Зараз дуже сильно враховується кожен квадратний метр житлової площі з метою не втратити його функціональність і створити великий простір з урахуванням потреб різних поколінь, які проживають в будинку. Ще на етапі проєктування важливо тримати в голові і враховувати кількість членів сім'ї. Чи це сім'я з двох осіб або з чотирьох і більше, потенційно їм буде потрібно перебувати в одному просторі цілодобово. Водночас важливо, аби кожному було комфортно займатися своїми справами.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Буваю випадки, коли клієнт знаходиться в розгубленості через вибір, тоді сервіси виступають в ролі коуча і навідними питаннями допомагають вирішити дилему, пропонуючи проаналізувати їх життя, потреби і пріоритети. Таким чином клієнт знаходить відповіді на хвилюючі замовника питання.

"Потрібно робити проєкт, коли наближаєшся до ремонту, тоді зберігається позитивний емоційний заряд і не втрачається азарт у процесі всієї діяльності, адже житло – це емоційна частина життя та цю емоцію не можна переривати. Процес зародження ідей із дизайну та стилістики житла, вибір, творчість, поступовий перехід до реалізації, підбір меблів тощо – це все має протікати на одному диханні. Якщо ця емоція надовго уривається, людина починає губитися й розгублено змінювати свої рішення. Тому ми рекомендуємо приступати до проєкту за кілька місяців до початку ремонту, це чудовий термін, коли неквапом можна обдумано зробити проєкт, більше часу приділити підбору матеріалів, а так і результат виходить ліпше та задовільніше", - дала рекомендації СЕО сервісу Юлія Кирилюк.

Така проста, на перший погляд, рада додасть в процес ремонту натхнення і підкаже, що важливо цінувати кожен куточок в будинку ще більше, згадуючи той стан, який переважав на етапі створення та облаштування житла.

Нагадаэмо, у Зеленського візьмуться за оновлення шкільниз їдалень: вже придумали дизайн, як у Європі

Як повідомляв Знай.uа, делали ремонт, але гроші не витратили, а знайшли-валізи з доларами ховалися прямо в стінах

Також портал Знай.uа писав, студенти показали, як виживають у гуртожитку кращого ВНЗ України: без обігрівача ніяк