У Німеччині відбулася справжня рятувальна операція з визволення одного з найменших биків у світі, що потрапив до рук м'ясника, який бажав відправити тварину на забій.

Про історію маленького і дуже непосидючого бичка розповіли в сюжеті новин "ТСН". Як повідомила ведуча Марічка Падалко, парнокопитна тварина відноситься до породи декстер. При народженні у нього виявився рідкісний генетичний дефект, тому в 8 місяців його зріст становив всього 80 сантиметрів.

Найменший бичок в світі, скріншот з відео
Найменший бичок в світі, скріншот з відео

Господар ферми, де з'явився на світ цей милий бичок, хотів віддати його на забій. Однак небайдужі зоозахисники вчасно втрутилися і перевезли бичка на іншу ділянку, де його назвали величним ім'ям - Наполеон.

Ферма, скріншот з відео
Ферма, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Малюк знайшов сім'ю і друзів, а найголовніше - прийомну маму на прізвисько Лаура, від якої не відходить ні на крок. Фермери дозволяють приходити в гості до тварини, щоб бажаючі відвідувачі своїми очима змогли побачити такий феномен - самого крихітного бичка в світі.

Раніше ми писали про те, що "Пластикова" криза вже тут: з роками зникнуть тварини і ліси - вчені б'ють на сполох

Нагадавши, бездомних собак почнуть відловлювати за допомогою дронів - комунальники хочуть закупити квадрокоптери

Як повідомляв Знай.uа, "Інопланетні яйця" найбільш отруйних тварин у світі викликають ступор: шкірясті і м'які, а не тверді

Також портал Знай.uа писав, як розважаються собаки, коли їх залишили на господарстві вдома: готуйтеся до несподіванок