Бідоласі Перл було всього шість тижнів, коли вона пережила найгірше жорстоке поводження, коли її запечатали в сумці з застібкою-блискавкою і залишили вмирати безсердечний власник.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Шеститижневе кошеня було чудесним чином врятовано від жахливої долі після того, як рятувальники-добровольці знайшли його в сумці із застібкою-блискавкою з жахливою травмою на обличчі.

Добровольці з благодійної організації сказали, що їм "пощастило" знайти крихітну тварину на ім'я Перл, коли вони це зробили, оскільки вони перевіряють задній двір тільки тоді, коли виносять сміття.

Волонтери служби порятунку кішок графства Уолтон зізналися, що були шоковані, коли виявили, в якому жахливому стані залишилася Перл.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Марія Міллер, власниця благодійної організації, сказала: "На ній не було хутра, її тіло було схоже на тверду оболонку".

І благодійна організація виявила, що бідолаха Моггі була настільки заражена, що їй потрібно було якомога швидше звернутися до ветеринара, тому що вона постійно свербіла через жахливу шкірної інфекції.

Кішечка
Кішечка

"Перл довелося робити ін'єкції стероїдів, але вона продовжувала чесати, навіть коли плями знову почали рости, але потім вона подряпала очне яблуко", - продовжила Марія.

Самовідданий любитель кішок відвів кошеня до ветеринара, який дав їй мазь, щоб полегшити біль, викликану подряпинами.

Марія сказала: "Одного разу, коли ми прийшли на допомогу, ми знайшли її ховається в шафі, а коли ми витягли її звідти, її очне яблуко вибухнуло. Ми терміново відвезли її до ветеринара, і їм довелося зробити операцію і видалити їй очей, а зараз їй всього шість місяців".

Крім видалення ока та серйозного захворювання шкіри, викликаного невилікуваними блохами, у Перл також є хвороба серця.

Любителі домашніх тварин та громада об'єдналися, щоб зібрати 1010 фунтів стерлінгів, необхідних для операції, включаючи одноразову пожертву в розмірі 115 фунтів стерлінгів.

Нагадаємо, що у мережі назвали найстрашніші котяче страхи.