Багатьох користувачів мережі дуже сильно налякало відео, яке встиг зняти рибалка біля узбережжя бразильського штату Ріу-Гранді-ду-Сул. На даних кадрах катер рибалки переслідує загадковий морський звір зі світяться в темряві очима.

Якщо подивитися відео свіжим поглядом, то складається враження, що дане "Чудовисько" полює за рибалкою, який тікає на повній швидкості. Істота неодноразово вистрибує з води, як дельфін, але виглядає набагато "серйозніше".

Про це стало відомо завдяки повідомленню британського видання Daily Star.

Морське чудовисько, скріншот: YouTube
Морське чудовисько, скріншот: YouTube

Житель Бразилії, який опублікував відео в соцмережах, підписав кадри: "Хотів напасти на мене".

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Яке жахіття!", "Тобі після цього довелося змінити нижню білизну?",- написали люди в коментарях. Однак деякі коментатори не були вражені так сильно: "Це всього лише тюлень", — написав один з них.

А хтось припустив, що розміщення напису посеред кадру було зроблено спеціально для того, щоб не можна було визначити, що це за тварина.

Варто також нагадати нашим читачам, що в Південній Африці студент виявив паразита, який харчується риб'ячим язиком, а після його відмирання повністю заміщає орган. 27-річний Дон Маркс з Кейптауна, Південна Африка, ловив рибу біля мису Агульяс, коли йому на гачок попалася риба-тесля.

Коли хлопець відкрив пащу свого улову, то був шокований - замість язика у риби знаходився паразит. Маркс, який займається вивченням морської біології, чув про воші, але ніколи не бачив їх у дикій природі – тому зробив знімок, щоб відобразити цей момент.

Раніше повідомляли, дайвери зіткнулися з гігантським морським хробаком-майже як в "Дюні".

Як повідомляв Знай.uа, вдівець Фріске Шепелєв потрапив в компанію зубастих морських чудовиськ: "Родичі акул...".

Знай.uа писав, дракони, фавни і химери: де живуть наймістичніші чудовиська Львова.