Для всіх наших читачів, які вже втомилися від лютневої сірої погоди, з'явилися дуже "теплі" новини. Фахівці з Укргідрометцентру заявили, що в четвер, 10 лютого, в Україні місцями будуть опади у вигляді мокрого снігу і дощу. Але є одне "але", справа в тому, що українці можуть чекати на вже по-справжньому весняне прояснення. У деяких регіонах температура підніметься до 12-ти плюсових.

Про це стало відомо завдяки повідомленню синоптиків з Укргідрометцентру.

Прогноз погоди, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди, скріншот: Укргідрометцентр

За інформацією синоптиків, в Україні хмарно з проясненнями. Вночі на Заході і півночі, а вдень на сході невеликий мокрий сніг і дощ. На дорогах місцями ожеледиця. На решті території України буде без істотних опадів. Вітер західний, 5-10 м / с.

Температура вночі від 3 градусів тепла до 2 градусів морозу. Вдень на стовпчиках термометрів буде від 4 до 9 градусів тепла. Тепліше буде на Прикарпатті, Одеській та Миколаївській областях: +10-12 градусів. Тим часом на сході – до +3 градусів. У Карпатах - близько нуля.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зима, фото: znaj.ua
Зима, фото: znaj.ua

В українській столиці, у четвер, 10 лютого, хмарно з проясненнями. Вночі невеликий дощ і мокрий сніг. Вдень без опадів. На дорогах вночі та вранці місцями ожеледиця. Швидкість західного вітру 7-12 м/с.Температура вночі 1-3 градуси тепла. Вдень повітря прогріється до 6-8 градусів тепла.

Варто також нагадати нашим читачам, що ще в листопаді 2021 року синоптики дали прогноз погоди на зиму 2021-2022 рр.в Україні і повідомили, що вона буде тепліше за попередні, а найаномальніше теплим стане січень. Ну як, не промахнулися синоптики з прогнозом?

Раніше повідомляли, День Єфрема Сирина 10 лютого: як передбачити Сонячне літо і чому не можна сваритися.

Як повідомляв Знай.uа, погода 10 лютого порадує українців теплом до +11: скоро весна, сонечко вже чекає за хмарами.

Знай.uа писав, Апокаліпсис сьогодні: українську набережну накрило борошном, дихати просто неможливо.