З сусідньої Російської Федерації, де щодня відбуваються дуже дивні події, прийшли доволі тривожні новини. Так, в досить великому російському місті Нижньовартовськ поліція шукає чоловіка, який проявив жорстокість по відношенню до літньої жінки.

Справа в тому, що момент, коли чоловік вдарив жінку рукою зафіксувала камера відеоспостереження. Інцидент стався в суботу, 5 лютого біля входу до торгового центру "Кінг".

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих журналістів, які і виклали кадри до соцмереж.

"Мужик розлютився, що жінка не випустила його першим з нижньовартовського ТЦ. І тоді збожеволілий вийшов з себе і доклав бабулю об асфальт. Очевидці байдуже проходили повз, а здоровань втік у двори. Мабуть, соромно стало.", - відреагували автори публікації з відео в одному з Telegram-каналів.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Інцидент у Нижньовартовську, скріншот: YouTube
Інцидент у Нижньовартовську, скріншот: YouTube

Інцидент у Нижньовартовську, скріншот: YouTube
Інцидент у Нижньовартовську, скріншот: YouTube

Так, виходячи з будівлі торгового центру, зловмисник схопив жінку за горло, а потім сильно відштовхнув, через що вона впала на сходинки. Після скоєного чоловік втік, злякавшись реакції очевидців події. Зараз родичі постраждалої розшукують цю людину.

Раніше повідомляли, охоронець лікарні побив українця сталевою трубою, зламавши чоловікові руку: "Так, я дурень".

Як повідомляв Знай.uа, у Миколаєві водій автобуса жорстко побив пасажира без квитка: волок по підлозі, як ганчірку і жбурнув у бруд.

Знай.uа писав, водій, який побив ветерана з фразою "Я його туди не посилав", прибув до лікарні з вибаченнями.