У Києві молодики накинулися на водія таксі після того, як він попросив їх надіти захисні маски згідно з карантинною вимогою. У результаті чоловіка жорстоко побили.

У центрі столиці, на Майдані, троє хлопців викликали таксі Uber. Коли водій, 26-річний Роман, попросив пасажирів надіти маски, один з них взявся його душити. Після того, як таксист вискочив на вулицю, його почали бити.

Після жорстокого побиття, погрожуючи розправою, хлопці змусили таксиста відвезти їх безкоштовно в Бровари. "Відвезеш на халяву у Бровари", - заявили йому. Чоловік вирішив не пручатися і не ускладнювати ситуацію, в яку потрапив. Роман також говорить, що інші водії проїжджали повз і бачили, як його б'ють, проте ніхто жодним чином не зреагував.

Водія таксі побили після зауваження про маски, Телеграм
Водія таксі побили після зауваження про маски, Телеграм

Після того, як водій таксі Роман відвіз хлопців у зазначене місце, він швидко повернувся до Києва і зв'язався з поліцією. Співробітники правоохоронних органів, за словами водія таксі, пообіцяли приїхати у лікарню і взяти у нього свідчення ввечері.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Водночас у компанії Uber пообіцяли надати інформацію про пасажирів за запитом поліції. Зазначається, що у самого Романа після жорстокого побиття діагностовано струс мозку і перелом верхньої щелепи. Йому може знадобитися операція на обличчі.

Нагадаємо, у Мінсоцполітики зробили заяву про субсидії в опалювальному сезоні: кому не бачити допомоги від держави. У Мінсоцполітики зробили заяву про субсидії в опалювальному сезоні. Українцям пояснили, хто отримає допомогу від держави

Як повідомляв портал "Знай.ua", на порушеннях карантину попалися тисячі українців: скільки доведеться заплатити за відсутність маски. Українцям пояснили, скільки доведеться заплатити за відсутність маски під час карантину

Також "Знай.ua" писав, українці справно оплачують комуналку, але мерзнуть у квартирах: "Холод собачий". Українка поскаржилася на те, що попри регулярну сплату всіх платіжок, мерзне у своїй квартирі. Жінка хотіла б отримувати належну якість комунальних послуг