Слідчі ДБР допитали патрульного поліцейського Сергія Петрика, який одним з перших прибув на місце аварії за участю члена фракції "Слуга народу" Олександром Трухіним.

У понеділок, 7 лютого патрульного Сергія Петрика, який розповів журналістам подробиці скандального ДТП з нардепом Олександром Трухіним, запросили на допит до Держбюро розслідувань. Поліцейський відмовився детально розголошувати подробиці процесуальних дій, посилаючись на таємницю слідства.

"На жаль, я сказати вам про дану ситуацію не можу, тому що ці матеріали будуть далі задіяні в досудовому слідстві", - повідомив Сергій Петрик, але зазначив, що Олександр Трухін після аварії не намагався вийти з ним на зв'язок.

Патрульний Сергій Петрик, скріншот з відео
Патрульний Сергій Петрик, скріншот з відео

Нагрудну камеру, на яку було записано відео з місця аварії, Сергій Петрик здав в IT-відділ після повернення на базу. Крім цього, патрульний відмовився давати коментарі щодо того, чи перебував за кермом автомобіля Audi A8 чоловік у червоній кофті, нагадавши про кримінальну відповідальність за порушення таємниці слідства.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Варто нагадати, що ДТП за участю депутата Трухіна сталося 23 серпня на Бориспільській трасі. Автомобіль Audi, в якому він знаходився, на великій швидкості в'їхав в автомобіль Ford, який, у свою чергу, протаранив Daewoo. Постраждали шестеро людей, у тому числі двоє дітей. Інцидент обернувся скандалом через те, що хтось намагався максимально зачистити ЗМІ від згадок про аварію.

Аварія з нардепом Олександром Трухіним 23 серпня
Аварія з нардепом Олександром Трухіним 23 серпня

Нардеп Олександр Трухін
Нардеп Олександр Трухін

Нагадаємо, Олександру Трухіну присвятили пісню після резонансного ДТП: "Я тихесенько в ліс піду"

Як повідомляв Знай.uа, нардеп Трухін заявив про готовність скласти мандат, якщо цього вимагатимуть команда і ситуація

Також портал Знай.uа писав, що пасажирський потяг "Київ-Франківськ" зіткнувся з фурою: медики борються за життя машиніста