В Україні щодня відбувається десятки аварій, на дорогах гинуть пішоходи та водії. Чергова дорожньо-транспортна пригода трапилася в Мелітополі на розі, коли діти переходили дорогу на зелений сигнал світлофора.

На відео, яке розмістили на одному з форумів у Telegram видно, що діти спокійно переходять дорогу на зелений сигнал світлофора. Це була група школярів, вони не підозрювали, що може щось статися.

Раптом з-за рогу виїхала автівка, і наїхала на них. Троє дітей впало, а водій нарешті спромігся зупинити авто та вийти. Подія сталася 2 лютого, близько 13 години дня.

Водій збив дітей. Фото: Telegram
Водій збив дітей. Фото: Telegram

Варто сказати, що в ролику видно, що скло у автомобіля дуже затоноване, тому, імовірно, що водій міг навіть не побачити через нього дітей, які переходять дорогу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Водій порушив правила перетину перехрестя, не переконавшись, що маневр буде безпечним, просто гнав машину, щоб швидше проїхати перехрестя.

Водій збив дітей. Фото: Telegram
Водій збив дітей. Фото: Telegram

У Нацполіції Мелітополя повідомили, що в результаті наїзду, дві дівчини та юнак отримали забої та садна кінцівок. Їм надана медична допомога. На щастя всі лишилися живі та здорові.

"Поліцейські доставили водія до спецзакладу для проходження огляду щодо сп'яніння. Згідно висновків медичних працівників, водій легковика був тверезим", - повідомляють у пресслужбі Нацполіції.

Нагадаємо, раніше 15-річна школярка потрапила під потяг, але дивом вижила.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у МВС заперечили, що Олександр Трухін намагався "домовитися" з ними після ДТП.

Також "Знай.ua" писав, що український IT-шник розбив елітний Ferrari за мільйон доларів у Дубаї.