Перша леді України Олена Зеленська часто ділиться важливими політичними новинами і досягненнями для блага всієї країни на особистій сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1,7 мільйона чоловік.

Цього разу Олена Зеленська нагадала всім підписникам про свій перший проведений прямий ефір, в якому вона розвінчала найпоширеніші міфи про здорове дитяче харчування.

Фото зі сторінки Олени Зеленської
Фото зі сторінки Олени Зеленської

Перша леді разом з кулінаром з шоу "МастерШеф" Євгеном Клопотенком, який також є творцем нового шкільного меню для українських дітей, відповіла на найважливіші питання, а саме: заборона солі, цукру і хліба в школах, обов'язкове нове меню від Клопотенка і його ціна, контроль харчування дітей батьками під час пандемії COVID-19, кулінарні вміння кухарів у навчальних закладах, скасування хліба, а також на багато інших цікавих тем.

"Головне, що ми хотіли донести, і, сподіваюся, донесли: реформа шкільного харчування втілюється для здоров’я дітей. Це меню здорового покоління", - написала Олена Зеленська.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Олена Зеленська показала, як приймала першу леді Туреччини Еміне Ердоган: "Мови з'єднують нас в буквальному сенсі"

Нагадаємо, що Олена Зеленська після дня народження президента опинилася за тисячі кілометрів від України: "Сміливо..."

Як повідомляв Знай.uа, Володимиру Зеленському - 44: перша леді Олена розповіла про найнесподіваніші якості чоловіка

Також портал Знай.uа писав, що мама школяра розкрила очі батьків на меню Клопотенко: "Поверніть булки і ковбасу"