Українець 27 разів вакцинувався проти коронавірусу. Чоловік зізнався, що зробив таку кількість щеплень заради популярності.

Про це повідомила начальниця управління охорони здоров’я Сумськоъ ради Олена Чумаченко, передає видання sumy.today.

Так, стало відомо, що житель міста Суми Олексій 27 разів вакцинувався від коронавірусу. Аби отримати таку велику кількість щеплень, чоловік подорожує Україною. Очільник Сум Олександр Лисенко зазначив, що так робити не можна, але це доводить те, що вакцина точно безпечна.

Вакцинація в Україні, скріншот: YouTube
Вакцинація в Україні, скріншот: YouTube

У коментарі "Сьогодні" українець зізнався, що зробив 27 вакцин заради популярності. Одного дня йому вдалось отримати аж 5 доз вакцини.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Хотів бути популярним. Також подумав, що у Харкові мені дадуть путівку до санаторію, хоча б на місяць, бо там краще харчування. А у Сумах мені відмовили у цьому", - розповів Олексій.

Олексій вакцинувався 27 разів, фото "Сьогодні"
Олексій вакцинувався 27 разів, фото "Сьогодні"

Колишня сімейна лікарка чоловіка Надія Гордієнко розповіла, що через настирливість пацієнта, вона була змушена розірвати угоду з Олексієм. За словами медика, українець цілодобово їй телефонував та просто так приходив на прийом.

Як розповіла лікарка Оксана Іващенко, яка вперше вакцинувала чоловіка, після щеплення Олексій усім розповідав, що медики "за вакцинацію дають йому талони на їжу".

Пункт вакцинації
Пункт вакцинації

У Сумах Олексій зміг отримати лише дві дози вакцини, тому він вирішив поїхати до Харкова. Там він стверджує, що його вакцинували після того, як він робив медикиням компліменти.

Лікарі зазначають, що найімовірніше чоловік отримував щеплення в центрах вакцинацій, де не завжди встигають перевірити дані про людей, які до них приходять. Сам же Олексій зізнався, що планує вакцинуватись 30 разів.

Нагадаємо, чоловік вакцинувався 18 разів за домовленістю з лікарем: обіцяла безкоштовний стаціонар і путівку

Також Знай писав, встигнути до 31 березня: українцям пояснили, чи потрібно вписувати в декларацію "тисячу Зеленського"

Раніше Знай писав, в Україні зареєстровано перший випадок давно забутого, але небезпечного захворювання