З сусідньої Російської Федерації, де щодня відбуваються дивні події, прийшли дуже тривожні новини. Так, на вулицях в одному з населених пунктів Краснодарського краю помітили дуже дивну картинку - хлопець, який сидів у колясці для людей з обмеженими можливостями, взяв в руки лопату і розчищав собі шлях.

Про це стало відомо завдяки відео, яке зняли і виклали в мережу очевидці.

Краснодарець чистить собі дорогу
Краснодарець чистить собі дорогу

За інформацією одного з Telegram-каналів, житель Краснодарського краю (РФ) вирішив не чекати поки місцеві комунальні служби прийдуть на допомогу.

Хлопець одразу перейшов до рішучих дій. Довелося озброїтися лопатою - він сам, сидячи у візочку, розчищав собі та іншим перехожим дорогу від снігу. Це ще раз доводить прислів'я: поки сам собі не допоможеш - ніхто не допоможе.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто також нагадати, що даний інцидент не випадковість, адже в Краснодарському краї останні кілька днів діяло штормове попередження. У регіоні була висока небезпека сходження лавин, а також прогнозувався сильний вітер з налипанням снігу.

Раніше повідомляли, красуня Вікторія Федорчук не сумує через ДЦП і живе на максимум: знайома з Могилевською і готується до Парижу.

Як повідомляв Знай.uа, в окупованому Севастополі медсестра побила літнього українця на візку: "Ах ти старий...".

Знай.uа писав, Олена Зеленська звернула увагу на незручні під'їзди і тротуари і пояснила як це вирішити: "Готово до втілення".