Музикант-аматор і відомий блогер Володимир Завгородній створив пісню про народного депутата Олександра Трухіна після публікації розслідування журналістів про аварію за участю народного обранця, з місця якого він намагався сховатися і пропонував хабар поліцейському, а потім ще й хотів "піти в ліс".

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі Володимира Завгороднього.

ДТП з Олександром Трухіним
ДТП з Олександром Трухіним

Музикант зібрав у пісні найцікавіші цитати Трухіна про "піду в ліс тихенько", "у багажнику сумка, а в ній 150 бонусу, 150 цукерок, шоколадок, печива", "кента, що не має претензій", про дзвінок міністру внутрішніх справ Денису Монастирському.

Володимир Завгородній, скріншот: YouTube
Володимир Завгородній, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Це не перша подібна реакція Завгородного на те, що відбувається в країні. До цього він випустив пісні про повернення п'ятого президента Петра Порошенка, про "заспокійливе" відео президента Володимира Зеленського у відповідь на повідомлення про можливу підготовку нападу Росії на Україну.

Варто нагадати нашим читачам той факт, що скандальна ситуація з депутатом викликала бурхливу реакцію в українців. А ряд його фраз стали матеріалом для створення мемів у соцмережі. Водночас міністр внутрішніх справ Денис Монастирський більше доби не реагує на публікацію відео з місця ДТП за участю нардепа "Слуги народу" Олександра Трухіна.

Раніше повідомляли, Нардеп Трухін заявив про готовність скласти мандат, якщо цього вимагатимуть команда і ситуація.

Як повідомляв Знай.uа, "Бандит" на вазі збив трьох школярів на переході-машина тонована, напевно, не бачив.

Знай.uа писав, Трухін порушив мовчання після ДТП і "відходу в ліс" і спробував себе виправдати: "Наговорив багато дурниць".