Для українців, які дуже люблять ходити на риболовлю, а також для великих підприємств, які заробляють на вилові риби у великому обсягах, у великих українських річках, з'явилися вельми сумні новини. Люди розчаровані сучасним станом річок і тим, що відбувається з їх мешканцями.

Українці вимагають заборонити промисловий вилов риби (без обмежень) на п'ять років, на річці Дніпро та її притоках, а також на Канівському, Кременчуцькому, Дніпродзержининському та Запорізькому водосховищах.

Про це стало відомо завдяки новому зверненню громадян на офіційному порталі президента України Володимира Зеленського president.gov.ua.

незаконий вилов риби // фото з фейсбук ДЕІ України
незаконий вилов риби // фото з фейсбук ДЕІ України

Власне сама петиція, автором якої став Вадим Зеленський, звучить так:"вимагаю заборонити промисловий вилов риби (без обмежень) на п'ять років, на річці Дніпро та її притоках, а також на Канівському, Кременчуцькому, Дніпродзержинському та Запорізькому водосховищах".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Петиція Вадима Зеленського, скріншот: president.gov.ua
Петиція Вадима Зеленського, скріншот: president.gov.ua

Важливо нагадати той факт, що для офіційно розгляду звернення главою держави петиція повинна зібрати 25 тисяч підписів громадян.

Раніше повідомляли, "Подивіться в обличчя рідним": українці не хочуть чути жодних виправдань для Артемія Рябчука, який відібрав життя у товаришів.

Як повідомляв Знай.uа, нові обмеження: від водіїв зажадали відмовитися від лід і ксенону.

Знай.uа писав, аварійний міст і 33 знаки: українці вказали на найжорсткіші проколи комунальників.