Чоловік, який намагався вчинити спробу самогубства, залишив дивну передсмертну записку. У ній говорилося про те, що йому соромно через те, що його 29-річний син ще не одружився.

Інцидент стався в Китаї, 22 січня. Місцевий новинний канал KNews надав відеоролик з місця події і показав записку, яку чоловік вручив охоронцям залізничного вокзалу Шанхаю, де він і намагався звести рахунок з життям.

У записці, адресованій своєму синові, чоловік написав, що він "прожив ганебне життя". Його дуже засмучує, що син у свої 29 років ще не створив сім'ю. У посланні 55-річний чоловік також заявив, що у нього передозування лікарськими препаратами.

Скріншот з відео KNews
Скріншот з відео KNews

"У всіх людей мого віку в селі вже є діти і онуки. Але тобі 29 років, і ти нічого не домігся", - написав він.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Чоловікові не вдалося зробити задумане, він вижив і його доставили в лікарню, але цей випадок викликав обговорення в соціальних мережах через те, що молоді китайці змушені рано одружитися. На китайському порталі Weibo один користувач залишив цікавий коментар.

Скріншот з відео KNews
Скріншот з відео KNews

"Обов'язок батька полягає в тому, щоб добре виховати сина і дати йому гарну освіту, а також подбати про його одруження і почати бізнес. Тільки тоді він зможе завершити свою місію", - написав він.

Інші відзначили, що синові цієї людини буде ще важче зв'язати себе узами шлюбу зараз, тому що тиск з боку родичів занадто великий.

Скріншот з відео KNews
Скріншот з відео KNews

Нагадаємо, 44-річний чоловік після загибелі матері втратив квартиру і розум: "Зламав ногу дідусеві в інтернаті"

Як повідомляв Знай.uа, сміттярі проти щурів: 12 збожеволілих гризунів напали на чоловіка прямо з бака? Епічне протистояння

Також портал Знай.uа писав, викриття століття: люди обурені тим, як роблять цибулю в Mcdonald's - він несвіжий