Стало відомо про те, що помер популярний український боксер професіонал. Він виступав у суперважкій ваговій категорії.

Сталася трагедія в п'ятницю, 28 січня. Колишній чемпіон з боксу в суперважкій вазі Володимир Вірчіс помер у віці 48 років. У нього було прізвисько Мисливець.

Інформаційний портал "Обозреватель" зазначає, що це було самогубство, так як останнім часом чоловік довго боровся з депресією, і вона виявилася сильнішою за нього.

Володимир Вірчіс, фото: вільне джерело
Володимир Вірчіс, фото: вільне джерело

При цьому, на сторінці "Український бокс" в соціальній мережі Facebook відзначають, що за день до цього він вийшов з дому і чомусь не повернувся. Одягнений він був у чорний спортивний костюм, а також темне взуття.

Популярні новини зараз
В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Що саме стало причиною загибелі боксера-невідомо. Офіційні коментарі повинні з'явитися трохи пізніше. Також невідомо, коли відбудеться прощання з ним.

Володимир Вірчіс, фото: вільне джерело
Володимир Вірчіс, фото: вільне джерело

Нагадаємо, що Володимир Вірчис народився в Херсонській області, в Каховці. У 2003-04 роках він був інтерконтинентальним чемпіоном світу за версією IBF в суперважкій вазі. Ще через рік став інтерконтинентальним чемпіоном за версією WBO.

У 2009 році він закінчив кар'єру вигравши бій за звання чемпіона Європи.

Після цього він зайнявся бізнесом, вкладав величезні гроші в аграрний бізнес, і ще у нього була своя ферма в Херсонській області.

Володимир Вірчіс, фото: вільне джерело
Володимир Вірчіс, фото: вільне джерело

У нього залишилася дружина і дочка На ім'я Аміна.

Нагадаємо, що помер легендарний український легкоатлет Володимир Голубничий: підкорив п'ять олімпіад

Раніше повідомлялося, що едва тоталітарних режими: історія легенди спорту Віктора Чукаріна

Раніше повідомлялося, що помер останній онук Івана Франка Роланд, колеги сумують: "світла пам'ять про добру людину"