Молода жінка відмовилася від походів до лікаря, через татуювання. Під час пологів її вилаяла одна з акушерок і тепер вона соромиться його.

Про це повідомляє "Тhe sun".

Джемма розповіла, що це татуювання з'явилося в неї, коли вона хотіла вразити хлопця, який її зацікавив. Цей хлопець виявився татуювальником, тому дівчина дозволила зробити йому татуювання, яке він захоче.

Дівчина відмовилася від походів до лікаря, через татуювання
Дівчина відмовилася від походів до лікаря, через татуювання

"Мені дуже сподобався татуювальник, і хоча це були не дуже великі татуювання, я дозволила йому робити будь-що. Я просто хотіла звернути його увагу на себе", - розповіла вона.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Як розповіла Джемма татуювальник вирішив зробити на її нозі зображення котика. До того ж він додав напис "Погладь мене".

Дівчина відмовилася від походів до лікаря, через татуювання
Дівчина відмовилася від походів до лікаря, через татуювання

Джеммі все-таки вдалося звернути увагу цього чоловіка на себе, однак вважає, що татуювання не вартувало того. Все через те, що під час народження її сина одна з акушерок вилаяла її за таке татуювання.

"Коли я народжувала сина, мені робили кесареве. Медсестра лаяла мене за тату, тоді я відчувала таку огиду. Мій син не повинен страждати, тому що я була дурна", - зазначила вона.

Згодом дівчина все ж позбулася цього татуювання, а на його місці з'явився елегантний малюнок камери.

Нагадаємо, юна прихильниця павучків хотіла тату у вигляді павутини, але майстер "наколов" справжні зябра: "Ненавиджу...".

Раніше Знай писав, "Хай живе Гідра!": чоловік видалив собі ніс, вуха і вставив роги, щоб стати схожим на лиходія "Marvel". Чоловік пішов на все, щоб зробити себе схожим на суперлиходія Marvel Червоного Черепа

Також Знай повідомляв, спроба штучної засмаги пішла шкереберть: дівчина перетворилася на "Шрека". Жінка мало не стала "людожером", коли вона перетворилася з білосніжки в Шрека