Сильні морози в Україні підуть на спад, однак сніг все ж спостерігатиметься майже на всій території країни.
Такий прогноз дала синоптик Наталка Діденко на своїй фейсбук-сторінці.
Так, стало відомо, що Україною впродовж тижня переміщуватимуться атмосферні фронти. Через це на всій території країни періодично спостерігатиметься сніг.
З 26 січня в Україну прийде потепління, морози потроху почнуть затихати. Через потепління очікуватиметься мокрий сніг та його налипання, зокрема у західних областях України. Там температура повітря і вночі, і вдень коливатиметься в межах 3 морозу та 3 тепла.
На Заході України буде мокрий сніг, налипання мокрого снігу. На решті території України переважатиме все ж сніг та ожеледиця.

Погода, фото з фейсбук Наталки Діденко
Погода, фото з фейсбук Наталки Діденко

26 січня на Сході очікується найхолодніша погода, вночі -6-11 градусів, вдень -3-7 градусів. На Півночі, у центральних областях та у південній частині передбачається часом сніг, вночі -4-9 градусів, вдень -2-4 градуси.
У столиці найближчої ночі очікується інтенсивні опади, зокрема сніг. Температура повітря вночі до -7 градусів, завтра вдень близько 2 градусів морозу.

"Надалі температура повітря підвищуватиметься, в кінці тижня - аж до відлиги та невеликих "плюсів". Проте потім морози ще повернуться. Зима - помірна, цікава й дотримується слова, все - в нормі", - зазначила Наталка Діденко.

Нагадаємо, Тетянин день або День студента 25 січня: чого категорично не можна робити у свято, і які особливі звичаї існують для жінок

Раніше Знай писав, обережніше на дорогах: ДСНС оголосила перший рівень небезпеки в Україні

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також Знай повідомляв, SOS, ми заблукали у горах: сотні українців врятували від загибелі під лавиною. Людських жертв вдалося уникнути завдяки нововведенню выд ДСНС