У понеділок, 24 січня в більшості регіонів України очікуються складні погодні умови. Рятувальники оголосили перший рівень небезпеки у зв'язку з ожеледицею на дорогах і попередили про сніголавинну небезпеку і хуртовини на заході країни. Про це йдеться в повідомленні пресслужби ДСНС.

Співробітники ДСНС попередили українців про складну ситуацію на дорогах. В Україні оголошено жовтий рівень небезпеки через ожеледицю. Водіям слід бути вкрай уважними і дотримуватися безпечної дистанції при русі і не порушувати ПДР.

ожеледь / скріншот з відео
ожеледь / скріншот з відео

Також рятувальники оголосили третій рівень небезпеки в західних регіонах. Так, у Закарпатській, Івано-Франківській, а також Львівській областях очікується значна сніголавинна небезпека через сильні снігопади та хуртовини.

До слова, за прогнозом Укргідрометцентру погода в Україні 24 січня порадує не багатьох. У східних, південних і більшості центральних регіонів очікується сніг, хуртовини і сильний вітер до 15-20 метрів в секунду. На решті території країни істотні опади не очікуються.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Сніг. Фото: скрін youtube
Сніг. Фото: скрін youtube

У денний час термометри покажуть від 3 до 8 градусів нижче нуля. Найхолодніше на Закарпатті - до 7-12 градусів морозу вдень.

Нагадавши, У ДСНС презентували новий мобільний додаток, який допоможе рятувати туристів у разі надзвичайної події в горах.

Як повідомляв "Знай.ua", синоптики розповіли, якою буде погода в Україні 24 січня.

Нагадаємо, що у Львові вперше за 100 років зафіксували унікальну аномалію: такі блискавки метал тільки Зевс.