У середу, 19 січня, в Україну прийде довгоочікуване сонечко. Але, хороша погода виявиться оманливою, адже незважаючи на відсутність опадів, температура повітря впаде ще нижче. Мінус очікується у всіх областях, ночі також будуть морозними – максимум -12 грудусів.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від -1 до +2 градусів, вночі температура триматиметься в межах від -4 до -8 градусів.

У центральних областях температура вдень від -1 до +2 градусів, вночі – від -6 до -10 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від 0 до -7, вночі – від -6 до -12 градусів.

У східних регіонах – вдень від 0 до -7, вночі – від -5 до -10. На півдні температура повітря-від -1 до +2 градусів вдень, нічна – до -7 градусів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Погода на 19 січня, фото Укргідрометцентр
Погода на 19 січня, фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 19 січня в Україні

19 січня відзначається свято Хрещення Господнього або Богоявлення. За погодою цього дня прогнозували погоду на літо. Якщо холодна, ясна погода — літо засушливим буде. Похмура і сніжна — на рясний урожай. У давнину говорили: “День теплий — хліб темний (густий)”, отже, варто було очікувати хорошого врожаю хлібів. Також на хороший врожай вказували сині хмари та сніг пластівцями.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться Клімат: що буде з Україною