З сонячної Іспанії прийшли доволі сумні новини. Повідомляється, що пішов з життя Сатурніно де ла Фуенте Гарсія - найстаріший чоловік у світі (його рекорд офіційно зареєстрований в Книзі рекордів Гіннесса). Сатурініно помер у віці 112 років.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з іспанських телеканалів.

Сатурніно де ла Фуенте Гарсія, фото: Instagram
Сатурніно де ла Фуенте Гарсія, фото: Instagram

"Сатурніно де ла Фуенте Гарсія помер у своєму будинку... йому було 112 років і 341 дні", — повідомляється в заяві.

Що послужило причиною смерті довгожителя не уточнюється.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Іспанець був оголошений рекордсменом у вересні 2021 року, у віці 112 років і 211 днів. У Сатурніно і його дружини Антоніни за час шлюбу народилися сім дочок, з'явилися 14 онуків і 22 правнуки.

Сатурніно де ла Фуенте Гарсія, фото: Instagram
Сатурніно де ла Фуенте Гарсія, фото: Instagram

В молодості через свого низького зросту, він уникнув призову в роки громадянської війни в Іспанії. Тоді він зважився відкрити свою шевську справу. Зокрема, він виготовляв взуття для солдатів.

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що 106-річна американка, яка довгий час пояснювала своє довголіття тим, що щодня випивала холодного пива, була здивована доставкою її улюбленого напою в її День народження. Довгожителька отримала цілу вантажівку пива на 107-й день народження.

Раніше повідомляли, закохана пара відсвяткувала 81 річницю шлюбу і розкрила секрет міцних відносин: "У нас немає головного".

Як повідомляв Знай.uа, 108-річний пенсіонер незадовго до своєї смерті зустрівся з тезкою-немовлям, зворушлива історія довжиною в життя: "Ви не уявляєте...".

Знай.uа писав, 107-річна довгожителька отримала вантажівку пива в День народження- "Найкращий сюрприз у житті".