Майже сотня молодих оленів у національному парку на Закарпатті оселилася декілька днів тому.

Місцевий підприємець придбав за свій рахунок близько сотні благородних оленів для національного парку. Про це йдеться в сюжеті "ТСН". В даний час рогаті звірі лише ростуть на радість туристам, але поки все ще бояться і майже уникають відвідувачів. Коли тварини досягнуть трирічного віку їх випустять в навколишні ліси, щоб відновити популяцію оленів в дикій природі.

Скріншот з відео, сюжет ТСН
Скріншот з відео, сюжет ТСН

Свою ініціативу фермер Юрій Тюх пояснює тим, що за останній час місцева фауна оленів значно скоротилася через браконьєрів, які масово полюють на оленів в горах.

"Все більше і більше мисливців є, більше нових технологій, як полювати. І хоч це національний парк, але це олені... вони не сидять на місці, вони мігрують по всіх Карпатах. Якщо тут заборонено стріляти, то стріляють в інших місцях", - переконує Юрій Тюх.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чоловік купив тварин за свій рахунок, але не зізнається, скільки витратив. Він каже, що шукав найкраще, тому йому довелося купувати в різних куточках світу: Нової Зеландії, Англії, Австрії та Угорщини.

Нагадаємо, ми більше не побачимо цих милих істот? Коали, що стали символом Австралії, можуть назавжди зникнути

Як повідомляв Знай.uа, котики, песики, мавпи і пінгвіни: тварини, які стали військовими талісманами своїх країн

Також портал Знай.uа писав, чому не можна чіпати котиків, коли їм страшно-пухнаста "істерика" може стати останньою