Пасажири зазнали шоку на все життя після того, як в переповненому поїзді лондонського метро був знайдений павук-тарантул.

Волохате павукоподібне, ідентифіковане, як тарантул з рожевими щупальцями, було помічене пасажирами потяга, що прибуває на станцію Лондон-Бридж.

Моторошний повзун розміром 3,5 см був виявлений в прозорій пластиковій коробці на Різдво, 7 січня, і вважають, що його власник залишив його в коробці.

Хоча укус тарантула не отруйний, він може завдати сильного удару через його великих ікла, і його часто порівнюють з укусом оси.

Шоковані пасажири зв'язалися з RSPCA, які доставили їх фахівцям в лікарню дикої природи Південного Ессекса, повідомляє SWNS.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тарантул / скріншот з відео
Тарантул / скріншот з відео

Офіцер з порятунку тварин Мет Хокінс сказав: "Пасажири отримали більше, ніж розраховували, коли помітили цього маленького хлопця в поїзді. Він був замкнений у пластиковій коробці, тому ми вважаємо, що його кинули у вагоні. На щастя, пасажири попередили співробітників, які тримали його в безпеці в своєму офісі, поки я не зміг прибути, щоб забрати його".

Рожевопалі тарантули мешкають в Центральній і Південній Америці і на островах в південній частині Карибського моря.

Їх назва така через кінчики їх лапок персикового кольору, що допомагає їм зливатися з лісовим середовищем проживання.

Рожеволапий тарантул
Рожеволапий тарантул

Хоча вони є популярними домашніми тваринами серед любителів тарантулів, їм потрібен спеціальний догляд, щоб імітувати їх тепле і вологе рідне середовище.

На жаль, багато людей не знають, скільки роботи потрібно для догляду за екзотичними домашніми тваринами, такими як тарантули.

Імпульсивні покупки і відсутність вивчення їх індивідуальних потреб означають, що з багатьма екзотичними домашніми тваринами погано поводяться або їх кидають.

Нагадаємо, що порожній трактор їздив по колу з тілом водія на даху: над загадковою загибеллю працівника снігоприбиральної машини ламають голови.

Раніше ми повідомляли, що очевидці прийдуть до тями не скоро: жінка годувала кота своїми грудьми на борту літака.