Протягом восьми років чоловік перебував у розшуку через несплату аліментів. Про це повідомляє Фейсбук-портал Міністерства юстиції.

Подія трапилася в Донецькій області. Провадження було на виконанні у відділі державної виконавчої служби з листопада 2013 року. Боржник мав фінансове зобов'язання сплачувати чверть частину своїх доходів і не менше тридцяти відсотків від прожиткового мінімуму.

Аліменти, фото Знай
Аліменти, фото Знай

"Через несплату аліментів на боржника були накладені встановлені законом ❌ обмеження, крім того, увалою ⚖️ Великоновосілківського районного суду його у квітні 2014 року було оголошено у розшук", - повідомляє Мін'юст.

Аліменти, фото: Знай.ua
Аліменти, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Згодом Волноваський відділ поліції ГУНП Донецької області з'ясував, де перебував боржник, а також попередив його про обмеження. У результаті чоловік виплатив суму в 196,9 тисячі гривень.

"Боржником сплачено борг у сумі 119 336 грн, штраф у сумі 59 668 грн та виконавчий збір у сумі 17 900 грн", - повідомляє Міністерство юстиції.

Знай.uа повідомляв, що українським чоловікам запропонували народити дитину в 2022 році: за" ухилення" штраф - 1500 грн

Раніше повідомлялося, як визначити походження дитини, якщо батьки не перебувають у шлюбі-поради від Мін'юсту

Також, субсидія і борги по аліментах: у Мін'юсті відповіли на головне питання про житлову пільгу, хто не зможе отримати допомогу в 2022 році

Портал Знай.uа писав, що у Мін'юсті пояснили, як карають матерів, які залишили дитину ні з чим