Українцям розповіли чергову історію про виплату аліментів. Мати була змушена виплатити 450 тисяч гривень на власну дитину, яку ростить батько.

Новий пост був опублікований на сторінці Міністерства юстиції України в соціальній мережі Facebook, де регулярно сповіщають про різні проблеми в різних сферах життя. Цього разу пост торкнувся невиплати аліментів.

Для того, щоб мати можливість здійснювати підприємницьку діяльність, а також для розблокування власних рахунків, мати була змушена заплатити заборгованість по аліментах у розмірі 450 тисяч гривень.

"Виконавче провадження про стягнення аліментів з матері на користь дитини в розмірі 5 000 грн. щомісяця перебувало на виконанні в першому Малиновському відділі державної виконавчої служби в Одесі Південне міжрегіональне управління Міністерства юстиції/М.Одеса/з травня 2020 року" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Аліменти, фото: Мінсоцполітики
Аліменти, фото: Мінсоцполітики

Для того, щоб зобов'язати боржника виконати рішення суду, було накладено арешт на все майно матері, а також застосовано заходи, що передбачені частиною 9 статті 71 Закону України "Про виконавче провадження".

Дитина, фото: скріншот з відео
Дитина, фото: скріншот з відео

Такі дії мали бажаний ефект, і дитина отримала свої гроші, а для матері це буде справжнім уроком, і в майбутньому, можливо, вона більше не буде затримувати платежі на свого собтсвенного дитини.

Нагадаємо, що українським чоловікам запропонували народити дитину в 2022 році: за" ухилення " штраф-1500 грн

Раніше повідомлялося, доак визначити походження дитини, якщо батьки не перебувають у шлюбі-поради від Мін'юсту

Також, зубсидія і борги по аліментах: у Мін'юсті відповіли на головне питання про житлову пільгу, хто не зможе отримати допомогу в 2022 році