Адміністрація міста Полтава закуповує хліб для шкіл та дитсадків за комічними цінами. Про це повідомляє портал Полтавщина.

Зокрема за 116 тонн хліба збираються викласти сім мільйонів гривень. Кілограм житнього хліба продають за ціною в 55,2 - 55,66, а пшеничного-65,2-68,2 гривні.

Департаментом освіти Полтави оголосив про плани придбання пшеничного та житнього хліба для їдалень навчальних закладів.

Аналогічну закупівлю оголосило і КП" Добробут Полтавської громади", яке замовило хліб для полтавських шкіл. Орієнтовна ціна закупівлі - 3,9 млн грн.

Хліб, фото: "АиФ"
Хліб, фото: "АиФ"

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Перший заступник мера Полтави Валерій Пархоменко прокоментував ситуацію з дорогими закупівлями.

"Зараз ціни менше 40 грн немає. Ми поки що добро на цю історію не давали, бо будуть другі мандарини. Чому так? — почав чиновник із запитання свою відповідь. — У нас багатий врожай, принаймні, чи не щороку про це доповідають, а потім він весь майже вивозиться за межі України", - повідомив він.

Бородинський хліб / скріншот з відео
Бородинський хліб / скріншот з відео

Раніше повідомляли, у 2022 році зарплати чиновників планують підвищити: хто в Кабміні отримуватиме понад 40 тисяч гривень.