Для всіх "любителів" радянського автопрому є дуже радісні новини. Авто з модельного ряду Горьковського автомобілебудівного заводу є, мабуть, одними з найкрасивіших того часу.

У "Волг" як і раніше безліч шанувальників у всіх пострадянських країнах, і частина автолюбителів хотіла б побачити нове втілення "бойової класики".

Інформаційний портал "Car.ru" показав, як могла б виглядати така машина.

Концепт "Волги", фото: car.ru
Концепт "Волги", фото: car.ru

Так, в мережі з'явилися неофіційні рендери, автор яких пофантазував на тему того, як виглядала б "Волга" в сучасних реаліях 2022 року. Варто зазначити, що створений ним дизайн зовні сильно нагадує популярну машину Posche Macan, проте у такої "Волги", можливо, буде перевага над "німцем" в сенсі вартості.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Концепт "Волги", фото: car.ru
Концепт "Волги", фото: car.ru

Варто також зазначити, що машина виконана в популярному сьогодні кузові кросовер, який орієнтовано на сімейних автолюбителів.

У задній частині використовуються досить дивні дизайнерські рішення, наприклад, задня оптика виділяється повністю круглими фарами, а також масивним фейковим дифузором.

У задній частині автомобіля також в очі кидається два патрубка вихлопу, однак, з урахуванням сучасних дизайнерських рішень, можна припустити, що вони там скоріше для краси, ніж говорять про серйозні динамічних характеристиках "Волги".

Примітно, що для складання такого автомобіля можна було б використовувати популярну платформу MQB, а під капот поставити 2-літровий турбомотор, який видає від 180 до 220 кінських сил. Привід такого автомобіля, швидше за все, був би або переднім, або повним.

Раніше повідомляли, Lada випустила седан Navis, який дозволить собі далеко не кожен: художник показав, як виглядає новинка від ВАЗ.

Як повідомляв Знай.uа, BMW створила електрокар-хамелеон: змінює колір з сірого в білий по одному натисненню кнопки.

Знай.uа писав, український електрокар з патріотичною назвою "Країна 225": як виглядає наша відповідь Ілону Маску.