У мережі розмістили дуже цікаве оголошення, в якому показали радянський автомобіль в ідеальному стані. Аномально новий автомобіль Таврія був виставлений на продаж одним з жителів України.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Апостроф», повідомляв Hyser.

Стало відомо, що на території України знайшли унікальний радянський автомобіль від ЗАЗ. Найдивовижнішим є той факт, що на його одометрі вказано пробіг всього в 914 кілометрів.

Чоловік, що володіє новенькою Таврією ЗАЗ-1102, яка була випущена в 2002 році, прийняв рішення більше не тримати її в гаражі, а продати.

Таврія, фото: Апостроф
Таврія, фото: Апостроф

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як відомо, власник цього авто проживає в Чернівцях, де і продаватиметься цей унікальний автомобіль.

Незважаючи на те, що Таврії майже 21 рік, вона знаходиться в ідеальному стані. Особливу увагу привертає солон і білосніжна забарвлення цієї машини.

Крім цього, власник повідомив про те, що автомобіль був оброблений спеціальним покриттям, яке убезпечило автомобіль від корозії. Після того як Таврію покрили антикорозійною обробкою кузова, її було відправлено в гараж, де вона зберігалася всі ці роки.

Таврія, фото: Апостроф
Таврія, фото: Апостроф

Важливо помітити, що у даного автомобіля був всього один власник.

Фото і опис Таврії було опубліковано на сайті Auto.ria.

Білосніжний хетчбек ЗАЗ-1102-один з ранніх варіантів оновленої Tavria Nova. Цей автомобіль вироблявся на пару з експертами Daewoo. В ході розробки даного автомобіля було внесено близько 300 змін.

Таврія, фото: Апостроф
Таврія, фото: Апостроф

Однак самим аномальним залишається той факт, що ця біла Таврія проїхала менш, ніж 1000 кілометрів. Вона продається за 2800 доларів, що досить немало за такий автомобіль, але, його стан може дозволити поставити його в музей.

Нагадаємо, що Таврія для "стиляг": на чому їздила багата Молодь за часів СРСР

Раніше повідомляли, що ЗАЗ" Таврія", ЗАЗ" Ялта "та інший раритет: українцям ексклюзивно показали перший "Запорожець" на експорт

Також,у Києві помітили гламурну "малятко" в рожевому