Відомий український синоптик Наталка Діденко повідомила, якої погоди очікувати українцям у середу, 5 січня.

Новий пост з'явився на її сторінці в соцмережі Facebook, де вона регулярно розміщує докладні прогнози погоди для жителів усіх областей України.

Погода в Україні, фото Знай
Погода в Україні, фото Знай

За прогнозом Діденка, незважаючи на комфортну і досить високу температуру повітря до +12 градусів, 5 січня очікується сильний вітер з поривами до 15-20 м/с і дощ, який пройде вночі і вранці в західних, північних і центральних областях. Але, в центральній, північній і південній частинах протягом дня не буде без істотних опадів.

Скріншот з Facebook, Наталка Діденко
Скріншот з Facebook, Наталка Діденко

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Синоптик також попередила українців про дощову погоду в Києві, яка супроводжуватиметься сильним і поривчастим вітром.

"5-го січня в столиці буде найтепліший день - до +6+9 градусів. Похолодання, хоча й невелике, передбачається якраз на Різдво, 7 січня", - написала Наталка Діденко.

Раніше ми писали про те, що мітрополіт Епіфаній передрік друге пришестя напередодні Різдва: "Це не випадковість"

Нагадаємо, 12 пісних страв і сповідь: що повинна зробити кожна господиня в Святвечір, щоб рік був благополучним

Як повідомляв Знай.uа, хто з пенсіонерів отримає підвищені виплати з 2022 року: торкнеться далеко не всіх. Стало відомо, кому і на скільки держава планує підвищити пенсійні виплати в цьому році.

Також портал Знай.uа писав, що українських заробітчан грабують у Польщі: найпопулярніші схеми обману