Француз вирішив запустити ракету прямо зі своїх штанів. Про це повідомляє телеграм-портал lentadna.

Інцидент був зафіксований на відео, яке було розміщене в Інтернеті. У Франції не дуже тверезий чоловік в якості розваги засунув собі в штани салют і підпалив її.

Феєрверки, фото із вільних джерел
Феєрверки, фото із вільних джерел

На відео видно, що молодий чоловік хотів стати героєм відео, і використовував своє тіло в якості "підставки" для піротехніки. Передбачається що салют полетить в небо вертикально. Однак, судячи з реакції героя відео, він відчув сильні опіки і інстинктивно стрибнув на землю. Саме там салют спрацював. Як зазначає телеграм-портал, потерпілий отримав серйозні травми.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Геній з Франції запустив ракету прямо зі штанів. Тільки от піроман не розрахував кут і в наступні кілька місяців навряд чи зможе спокійною сидіти і ходити", - повідомляє телеграм-портал lenta.dna

Нагадаємо, Укрзалізниця "яскраво" привітала українців з новорічними святами-іскри летіли як від феєрверку: "Підготовка до 2222 року"

Як повідомляв Знай.uа, в Україну завозять тисячі бракованих петард і феєрверків, під загрозою діти - "опіки, травми рук, очей та обличчя"

Нагадаємо, Єгипет не останній? Найспекотніший куточок світу потонув у снігових заметах, такої аномалії не бачили багато років

Також Знай повідомляв, штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання. Депутати Верховної Ради планують пом'якшити покарання за несертифіковане газобалонне обладнання для автомобілів в нашій країні.