У Харкові горе-собаківник вирішив позбутися маленьких цуценят, підкинувши їх у під'їзд багатоповерхівки. Про це повідомили в співтоваристві «ХС Харків».

"На вулиці Миру, 27, чоловік вирішив скинути з себе відповідальність і кинув цуценят, по всій видимості, від свого собаки. Таким чином і виходять бездомні собаки. Будьте людьми, адже зараз є багато волонтерів, організацій, які змогли б допомогти прилаштувати цуценят. Не потрібно думати, що таким вчинком проблема вирішується», - написали автори повідомлення.

Однак багато хто вважав, що такий вчинок – ще не найгірше, на що здатні люди. І кинути цуценят в коробці з їжею, в теплому приміщенні, на очах у людей – дуже навіть допустиме рішення проблеми.

"Добре хоч не в сміттєвий бак!", "Тварина - це коли з вікна Скинути, дав шанс, вже людина", "Він тварин в під'їзд відніс, щоб не померзли, їх по-любому забере хтось. У чому проблема?", "Ну хоч в під'їзд заніс, а не де-небудь в посадці", - пишуть харків'яни.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Що Ви на людину напали? Сильно правильні? Видно, що і так якийсь бідолаха, замість того, щоб тут х * * нею страждати, взяли б і допомогли! А то як жерти курку або свинину, так тварин не шкода, а напасти на чувака, який просто в під'їзді житлового будинку залишив цуценят, так це Ви перші! Звідки скільки ненависті? Працювати треба і вчитися, а не ображати один одного!", - додають інші.

Знайшлися і ті, хто готовий взяти кинутих малюків в добрі руки.

"А можна цуценятко нам?", - цікавляться небайдужі городяни.

Нагадаємо, дівчина купила пухнасту грудочку на лапках, а отримала 15-кілограмового звіра-лізе на ручки і гарчить, як вовк. Сусіди вже цікавилися у жінки, якої породи її собака, що видає такі моторошні звуки.

Раніше повідомлялося, що пухнастий малюк застряг в трубі, довелося зносити стіну - "Хай благословить вас Бог!"

Також, в Україні запрацював зоозахисний закон: за залишених собак у машині почнуть штрафувати