Укрзалізниця частенько шокує українців різними казусами,"відмінним" сервісом і огидним станом пасажирських поїздів. Цього разу вагон електрички просто загорівся під час маршруту і пустив у небо справжній феєрверк.

Відео з місця подій зняли очевидці, які ймовірно були пасажирами електрички Житомир - Новоград-Волинський. У кадрі можна помітити, як сильно іскриться верхня частина вагона, а всередині нього зовсім не поспішаючи пересуваються люди.

Саме відео опублікували в Telegram-каналі "Жесть". У публікації зазначили, що до місця призначення пасажири не доїхали. Також згадали про недавній словесний конфуз мера Києва Віталія Кличка, який замість наступаючого року привітав усіх українців з 2222.

"Укрзалізниця" вітає пасажирів електрички Житомир - Новоград-Волинський з наступаючим, святковим феєрверком. А як ваша підготовка до 2222 року?" - написали в Telegram-каналі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скріншот з Telegram-каналу
Скріншот з Telegram-каналу

Раніше ми писали про те, що українці ледь не задубіли у вагоні "Укрзалізниці": пхали простирадла і ковдри в усі вікна

Нагадаємо, що поїзд "Укрзалізниці" загорівся прямо в дорозі: пасажирів вивели на сніг о 4 ранку

Як повідомляв Знай.uа, "Укрзалізниця" впустила зиму в свої потяги - пасажири скаржаться на +10 всередині і іній на вікнах: "Опалення немає"

Також портал Знай.uа писав, що "Укрзалізниця" влаштувала квест для українців через чат-бот: "Не сканується квиток"