У 2022 році працівникам державних органів хочуть підвищити зарплати на 9,2-9,3%.

Відповідний проект опублікувало Національне агентство з питань державної служби для обговорення. А на сайті Федерації профспілок України (ФПУ) розмістили всі подробиці проекту.

Отже, згідно з документом, мінімальна зарплата чиновників не може бути менше двох розмірів прожиткового мінімуму, який з 1 січня 2022 року становитиме 2481 гривень. Виходячи з розрахунків, працівник Державного органу отримуватиме не менше 4962 гривень на місяць (зараз - 4540 гривень).

Кабмін - фото Кабінет Міністрів України
Кабмін - фото Кабінет Міністрів України

Зарплати на рівні 41 300 гривень керівників апарату Верховної Ради, Секретаріату Кабінету Міністрів, Офісу президента, апарату Ради національної безпеки і оборони України, Центральної виборчої комісії, Рахункової палати, Конституційного Суду, Офісу генерального прокурора, Національної Ради України з телебачення і радіомовлення.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

36 700 гривень встановлені для голів міністерств, центральних органів виконавчої влади зі спеціальним статусом.

Але, остаточне рішення ще не прийнято, проект постанови розміщений для обговорення.

Гроші. Фото: Work.ua
Гроші. Фото: Work.ua
Гроші. Фото: Work.ua

Нагадаємо, спокусився декольте? Ілля Кива запропонував роботу помічниці екс-заступника міністра Гарбарука

Як повідомляв Знай.uа, тотальний локдаун в Україні: Денис Шмигаль зробив нову заяву про карантинні обмеження

Також портал Знай.uа писав, що у Мін'юсті відповіли на головне питання про житлову пільгу, хто не зможе отримати допомогу в 2022 році