Був знайдений чоловік, який зробив собі 18 доз вакцини проти коронавірусу.

Журналісти телеканалу "2+2" з'ясували, що хлопець вакцинувався не від балди або інтересу, а з певною метою - у нього була домовленість з лікарем. Йому пообіцяли безкоштовний стаціонар у лікарні в обмін на щеплення.

Українець, який зробив 18 щеплень, скріншот з відео
Українець, який зробив 18 щеплень, скріншот з відео

Олексій заявив, що лікар-терапевт на ім'я Іващенко Оксана Петрівна робила це для того, щоб підвищити свій рейтинг на відомому медичному порталі. За час їх "співпраці" йому встигли зробити 18 доз всіляких вакцин, а на безкоштовному стаціонарі він знаходиться більше 4 місяців. Більш того, за 20 щеплення лікар нібито обіцяла йому путівку. Сам чоловік хотів 25, але тепер, коли всі дізналися про його експерименти, йому відмовляють в будь-якій клініці.

Лікар, скріншот з відео
Лікар, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Журналісти навіть зв'язалися з Іващенком, але та заявила, що нічого про це не знає і такого пацієнта у неї і зовсім немає, хоча дані на медпорталі говорять зворотне.

Раніше ми писали про те, що тотальний локдаун в Україні: Денис Шмигаль зробив нову заяву про карантинні обмеження

Нагадаємо, в яких випадках не можна вакцинуватися проти коронавірусу: пояснення МОЗ

Як повідомляв Знай.uа, чоловіків без сертифікатів силою виштовхали з автобуса під крики пасажирів: довелося викликати копів

Також портал Знай.uа писав, що в МОЗ планують ревакцинувати 70% населення в 2022 році, про доставку доз вже домовилися: "Рятує життя"