З першої столиці України прийшли вельми тривожні новини, які знову змусять наших читачів задуматися про те, до яких тільки не доходять крайнощів люди, щоб "бути зі своєю думкою".

Так, в супермаркеті "Посад" відвідувач влаштував словесну перепалку з охоронцями, які вимагали, щоб він одягнув на своє обличчя маску.

Про це стало відомо завдяки відео від безпосередніх свідків даного інциденту, яке вже опублікували в мережі Facebook.

Антимасочник в Харкові, скріншот: Facebook
Антимасочник в Харкові, скріншот: Facebook

Антимасочник в Харкові, скріншот: Facebook
Антимасочник в Харкові, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На опублікованому відео можна помітити, що чоловік без маски з вельми нечіткою дикцією намагається щось довести двом охоронцям. Приблизний монолог відвідувача без маски: "Ти вправо давайте мені, що ви маєте право ти їм не пред'яви ти мені, пред'яви, що ти маєш і мене давай його ось так, ти мені пред'явиш...".

Але "вартові пакетів і карток для отмєни" вирішили залагодити справу по-своєму. Охоронці просто викинули антимасочника на вулицю.

Антимасочник в Харкові, скріншот: Facebook
Антимасочник в Харкові, скріншот: Facebook

Також варто нагадати нашим читачам, що в рейсовому автобусі сполученням Одеса-Київ стався жорсткий скандал через двох пасажирів, у яких не було сертифікатів про вакцинацію. Люди влаштували бунт прямо в салоні, все це відбувалося в ніч з 21 на 22 грудня.

В один момент до автобусу проникли представники поліції і були змушені насильно вивести непоступливих чоловіків на вулицю, щоб через них не страждали інші пасажири.

Раніше повідомляли, харків'янин показав салон літака після виходу пасажирів: "Летіли свині".

Як повідомляв Знай.uа, cтюардеса вигнала батьків з малятком на руках через маску.

Знай.uа писав, нардеп-антимасочник розлютив червоних львів'ян: "Показуйте поліції це фото".