Для всіх українських повнолітніх чоловіків з'явилися дуже цікаві новини. Однак важливо пам'ятати, що дані Новини - ніяк не пов'язані зі світом біології. Ось така фантастика: українка Оксана Бабенко запропонувала чоловікам у 2022 році народити дитину.

Про це стало відомо завдяки новому зверненню громадян на офіційному порталі українського президента president.gov.ua у розділі для петицій.

Українці на вулиці, скріншот: Youtube
Українці на вулиці, скріншот: Youtube

"Жінок зобов'язали стати на військовий облік! По-моєму, жінки не повинні, вони можуть захотіти піти в армію самі, а не з того, що комусь це захотілося.

Жінка це перш за все мати-жінка виношує дитину, народжує, витрачає своє здоров'я, працює. Запустіть також закон, який зобов'язує народити чоловіків протягом 2022 року. Не народив – штраф. Але з роботодавця штраф за те, що їх працьовиті молоді люди не хочуть народжувати. А че?

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

А то всі нашій державі винні. Моя справа народити дітей, яких буду ростити, лікувати за свої кошти. А діти потім будуть також платити податки, і чомусь стануть винні нашій державі.", - пише Окксана.

Петиція Оксани Бабенко, скріншот: president.gov.ua
Петиція Оксани Бабенко, скріншот: president.gov.ua

Важливо пам'ятати, що для офіційної відповіді від глави держави петиція повинна зібрати 25 тисяч підписів громадян.

Раніше повідомляли, Новий рік без Діда Мороза? В Україні хочуть відмовитися від символу часів СРСР, хто його замінить.

Як повідомляв Знай.uа, українці просять скасувати обов'язкову строкову службу: "Це знущання над чоловіками".

Знай.uа писав, українець зажадав від Зеленського не платити пеню на аліменти, назвав багато причин: "Живуть менше жінок".