Варто відзначити, що не так давно українцям стало відомо про новий законопроект, в якому йдеться про те, що жінки будуть зобов'язані ставати на військовий облік, і можуть бути використані в разі мобілізації. Не всі задоволені цим рішенням.

Мешканка України записала в соціальну мережу TikTok ролик, в якому і висловилася про це. Вона проти того, щоб в Україні для жінок був військовий облік, адже, незадоволена умовами життя тут.

Вона відразу зазначила, що всі ці закони не діють на багатих, і представникам влади, і страждати від цього повинні прості люди.

@margarita__12_1

#нетвоенскомуучету#рек#тикток

♬ оригинальный звук - user2743575116602

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Маргарита також згадала свого батька, який був ліквідатором аварії в Чорнобилі. Він 18 разів піднімався на реактор, і сильно був опромінений.

"Він помер, коли мені було 7 років, і в даний момент, вся моя сім'я - ми не потрібні нікому. Якій країні ми були потрібні? За яку країну я зараз повинна йти і воювати? За те, що ми сиділи голодні, або за те, що ми забивали вікна ковдрами, тому що у нас не було газу?"- розповідає жінка.

Вона вже кілька років судиться за пенсію, яку заробив її батько, і всі суди вони виграли, тому що є документи, які все підтверджують.

З 3 тисяч пенсії, яку отримує її мати, вона все віддає на оплату комуналки, і якби не діти, то вона просто б не вижила.

"Я не народжую дітей, тому що у мене немає можливості в цій е**чий країні ростити дітей, тому що я утримую мати-інваліда. Як вам не соромно? Наведіть краще порядки. У мене все " - продовжила розповідь жінка.

У коментарях користувачі почали підтримувати жінку.

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Нагадаємо, що Володимира Зеленського просять припинити знущатися, петиція проти військового обліку жінок "вистрілила"

Раніше повідомлялося, що військовий облік для жінок в Україні: Міноборони анонсувало "приписку" для вагітних і матерів з малолітніми дітьми

Також, облік у військкоматі для мільйонів жінок розлютив українців: "вибухові" протести, мобілізація і штрафи в 8500 тисяч-деталі нового закону.