Чоловік боїться за свою пенсію, проблема така-йому 60 ле, а дружині 56. Він, за його словами, старанно працював над планом по догляду на заслужений відпочинок в 61. Його будинок за $ 750 тисяч, і квартира за $450 тисяч без боргів.

Про цю історію стало відомо завдяки публікації чоловіка на порталі MarketWatch.

Пенсіонери в США, скріншот: YouTube
Пенсіонери в США, скріншот: YouTube

У чоловіка буде не менше $5 млн у вигляді пенсійних фондів та інвестицій, коли вийде на пенсію в кінці 2022 року і продасть другу половину своєї практики діловому партнеру.

"Моїй дружині не доводилося працювати, і у неї дуже комфортне життя. У нас дві дочки-одна 30-річна, одружена і з 4-місячною дитиною працює у мене стоматологом - гігієністом, а інша-самотня 26-річна повністю працююча медсестра, яка в даний час живе з нами, але буде переїжджати, як тільки ринок житла трохи охолоне. Я допоміг обом фінансово, але вони б впоралися і без моєї допомоги. Звучить здорово, правда? Тим не менш, моя сім'я переживає важкі часи через мого виходу на пенсію. Я думав, що вони будуть щасливі за мене, коли я оголошу дату виходу на пенсію. Я завзятий гравець у гольф і любитель активного відпочинку, і після виходу на пенсію у мене не буде ніяких сумнівів в тому, що я буду чимось зайнятий. Ми з дружиною здорові. Я взяв дружину поговорити зі своїм фінансовим консультантом, і він перевірив всі наші фінанси.", - заявив чоловік.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Вони обговорили майбутній бюджет і все, що, на думку дружини, вона хотіла б бачити в їх фінансовому майбутньому.

Пенсіонери в США, скріншот: YouTube
Пенсіонери в США, скріншот: YouTube

"Коли я вийду на пенсію, я отримаю велике скорочення заробітної плати, але у нас все одно буде не менше 200 000 доларів на рік при 4% коштів, що як мінімум на 70 000 доларів перевищує наші потреби, виходячи з прогнозованого бюджету. Я в порядку, якщо буду витрачати більше в 60, якщо це необхідно, так як я впевнений, що буду витрачати менше в 70-80 років, коли я сильно сповільнюся. Я планую сидіти зі своїм соціальним забезпеченням до 70 років. Я дійсно не думаю, що справа в тому, що я не приношу додому стільки грошей і не допомагаю дітям, тому що вони впораються і без моєї допомоги. Я відчуваю, що вони егоїстичні в тому, що їм просто не потрібні батько і чоловік на пенсії. Моя робота не в тому, ким я є, але я відчуваю, що для них це частина того, ким вони є, і моїй дружині і дочкам важко з цим справлятися", — говорить чоловік.

Він думає, що дружина ускладнює йому вихід на пенсію, що вона не хоче стикатися з таким майбутнім. Його вихід на пенсію змушує його думати про те, щоб вийти зі своєї зони комфорту і не перебувати поруч з двома доньками, які живуть в цьому районі. Він бачив це багато років, але вважав, що, коли вона стане старше, це не буде проблемою, але ось вони застрягли на цьому.

"Я ж не можу бути першою людиною, яка зіткнулася з цією проблемою. Дорогі читачі, порекомендуйте мені, як вийти з даної ситуації. І як провести останній рік роботи?", - пише стоматолог.

Раніше повідомляли, "Він викопав мою кішку": збожеволілий хлопець рік мучить колишню дівчину, чує вибухи під вікном.

Як повідомляв Знай.uа, анестезіолог Володимир описав, що відчуває людина, випадково прокинувшись від наркозу: "Відкривають очі, намагаються встати...".

Знай.uа писав, молода Українка з двома дітьми продала все майно, щоб врятувати чоловіка, якого придавило кабіною вантажівки: "Життя перетворилося на боротьбу".